Fa szerkezetek készítése

Fa szerkezetek készítése gyorsan, szakszerűen, minőségin.

Mai korunkban is az egyik leggyakoribb megoldás amikor fa szerkezetet készítünk valaminek. Legyen az egy háztető, egy autóbeálló, vagy egy kerti kiülő, pergola. A fa szerkezet ad valami melegséget és környezetközelséget mindenki számára. A modern házaknál is a sok fehér, és szürke minimalista dizájnkialakítás között is helyet kap a fa.

Fa szerkezetek készítése viszonylag gyorsan megy köszönhetően a fa könnyű megművelésének. Helyszínen is faragható, csiszolható ott ahol szükséges, hogy pontosan illeszkedjen oda ahova szánjuk. Láttunk már olyan példát amikor egy egyenes falhoz kellett pergolát készíteni és a fal sajnos sokat vesztett az egyenességéből az illesztési pontokon. Ez fa szerkezetek esetében könnyen lehet orvosolni szerencsére úgy hogy a végeredmény tökéletes lesz.

Fa szerkezetek készítése csak tervezéssel

Minden esetben elkészítés előtt meg kell tudnunk milyen célt fog szolgálni a szerkezet. Ez nagyon fontos az anyag kiválasztásakor. Fontos figyelembe venni, hogy a szerkezet beltérre, vagy kültérre tervezzük, mennyire lesz kitéve az időjárás viszontagságainak. A faanyag kezelése fontos hogy a célnak megfelelő legyen, különben tönkremegy. A szerkezet teherbírása is fontos szempont. Tetőszerkezetek esetében a négyzetméterenkénti teher akár 40-50 kilogramm is lehet, vagy ennél több. Ezzel számolni kell minden esetben. Egy terasz pergola építésénél általában a fő cél a napsugarak megszüntetése. Ilyen esetben az esztétikumra is ügyelni kell, mert ha ott ücsörgünk nyáron akkor a látványa elkerülhetetlen. Legyen szépen lekezelt, esztétikus, de ne keltsen erődítmény hatást. Gyakorlatilag az önsúlyát kell elbírnia, és időjárásállónak kell lennie. Az ilyen fa szerkezetek építésénél fontos a jó alapanyag. Egy rosszul kezelt fa, egy repedés ami nincs kezelve egy téli fagy során kellőképp meg tudja rongálni a szerkezetet ami veszélyes is lehet. Egy szakember már ránézésre látja hogy az adott alapanyag hosszútávon hozza e a kívánt eredményt, vagy sem. Egy frissen kezelt, gondosan gyalult fa ránézésre szép, de lehet, hogy amire nekünk kell arra a célra nem felel meg, mert nagy eséllyel fog sok helyen repedni például ami nem esztétikus és folyamatos kezelést igényel a repedések eltüntetése.

Fa szerkezetek készítésében jártasak vagyunk, és több éves múlttal rendelkezünk. Szívesen segítünk megtalálni és beszerezni a megfelelő anyagot ügyfeleink részére. Számunkra fontos, hogy amit készítünk a célnak maximálisan megfeleljen és az ügyfelünk is elégedett legyen. Fa szerkezetek tökéletesen tudnak illeszkedni mindenhova. Gyönyörű pácok és festékek sokasága áll rendelkezésre amelyek szépítik és óvják is a szerkezetet. Küllemének csak a képzeletünk szab határt.

Vállaljuk fa szerkezetek készítését, átalakítását, gyors határidővel, kedvező áron!