Cserepeslemez fedések készítése

Cserepeslemez fedések készítése az egyik specialitásunk.

Mit érdemes tudni a cserepeslemezről és kinek ajánljuk?

Tetőfedésnél több szempontot érdemes figyelembe venni, mielőtt letesszük a voksunkat egy termékre. Újonnan épülő háznál már a tervezőasztalon megszületik a döntés, de egy meglévő háznál már több választásunk van, illetve olykor kényszermegoldáshoz kell nyúlni. Meglévő háznál mérlegelni lehet, hogy a teljes tetőszerkezetet bontjuk, és újraépítjük, vagy csak a szükséges átalakítást, javítást eszközöljük. A megoldások között van drágább, olcsóbb, egyszerűbb, vagy bonyolultabb. Nagyáltalánosságban az anyagi okok kerülnek előtérbe. Ebben az esetben a cserepeslemez fedések készítése ideális választás. Cserepeslemez tetőfedés az egyik legolcsóbb ami küllemben hasonlít a kerámia cserépre.

Főbb előnyös tulajdonságai a cserepeslemeznek:

  • Alacsony az ára a többi tetőfedő anyagokénál. Akár töredéke is lehet.
  • Meglévő szerkezetre is könnyen szerelhető, így megspórolhatunk egy bontási munkálatot is.
  • Ideális választás olyan esetben a cserepeslemez fedés amikor a tető nem terhelhető. A lemez súlya elenyésző, négyzetmétere 5-10kg.
  • Amennyiben a szerkezetünk íves akkor könnyen lehet dolgozni vele. A lemezek jól formálhatóak sérülések nélkül.
  • A sima felület miatt a szennyeződések, moha például nem tapad meg
  • – A nagy melegben a hővezetés miatt hamarabb adja le a hőt és kevésbé tartja mag mint mondjuk egy cserép.

A cserepeslemez fedések készítése sem olyan egyszerű, ha jól szeretnénk megcsinálni.

Viszonylag olcsó megoldás mellett döntöttünk, de a minőséget elvárjuk. Ez csak akkor lehetséges, ha szakszerűen végezzük a szerelést. A termékre hiába van akár 15 év garancia, ha a műszaki irányelveknek nem megfelelően szerelik. Cégünk minden esetben igényes a munkájára, és többéves szakmai tapasztalatának köszönhetően minden esetben a műszaki megfelelésre törekszik.

A cserepeslemez kevésbé jó tulajdonságai, hogy amennyiben a tető rétegrendjére nincs odafigyelve kissé zajos tud lenni egy nagyobb esőnél. Eltérő típusú fémekkel való illesztésnél korrózió keletkezhet. Például egy ereszcsatornánál.

A cserepeslemez fedések készítése csak szakember által tudja azt a minőséget biztosítani amit elvárunk.

Amennyiben ezt a tetőszigetelési technológiát választja akkor a legjobb helyen jár! Keressen bennünket bizalommal és nem fog csalódni precizitásunkban, hozzáállásunkban!