• tetőszerkezet építés
  • előtető készítés
  • kocsibeálló építés
  • egyéb ácsmunkák

Ácsmunkák kivitelezése gyorsan, megbízhatóan, több éves szakmai háttérrel.

Vállalkozásunk nagy múltra tekint vissza ácsmunkák kivitelezésével kapcsolatosan. Legyen szó akár egy Komplett tetőszerkezet építéséről, vagy annak javításáról, kocsibeállók, vagy pergolák készítéséről. Minden esetben az Ön igényeit tartva szem előtt dolgozunk és nagyon odafigyelünk a minőségre.

Ácsmunka, ácsszerkezet építésénél erre kell figyelni

Új tetőszerkezet építését gondos tervezés előz meg. A megrendelőnek az elképzelését, álmát kell oly módon kivitelezni, hogy az megfeleljen az előírásoknak, jól bírja a hazánkra jellemző változékony, olykor zord időjárást, ellenálljon a nagy erejű szélnek, és mindezt esztétikus külsővel. Ácsmunka minősége határozza meg a hosszú évekre tervezett védelmet a háznak. A tető minősége meghatározó a ház védelme szempontjából. Ácsszerkezet építésénél minden tényezőt figyelembe kell venni. A teherbírás az egyik olyan fontos dolog amit előtérbe kell helyezni. Már a tervezés során tudnunk kell, hogy milyen fedése lesz egy tetőnek. A agyagcserép súlya akár 40 kilogramm is lehet négyzetméterenként, ami nem kevés egy teljes tetőt figyelembe véve. Az ácsmunka minősége itt fontos szerepet játszik, hogy az a szerkezet bírja az adott, folyamatos terhelést még akkor is, ha egy nagyobb hótömeg telepszik meg rajta.

Az ácsmunkák itt kezdődnek!

Ácsszerkezet építésénél nagyon fontos a felhasznált anyagok minősége. Hiába a több éves szakmai tapasztalat, a gondos tervezés, ha a felhasznált anyagok silány minőségűek. Sajnos gyakran azon próbálnak meg spórolni, hogy minél kedvezőbb áron vásárolnak anyagot, és hagyatkoznak a kivitelező szakértelmére, hogy a kész munka minőségi lesz. A tetőszerkezet a ház fontos pillére ami nem lehet gyenge. Erősnek, időtállónak kell lennie! Javítási munkáink során láttunk már sajnos olyan példát, hogy alulméretezett, és nem kellő minőségi anyagot használtak. A nem megfelelő anyagokból adódó hibák nem azonnal jelentkeznek, és a hozzá nem értő csak általában akkor szembesül a problémával amikor javítani kell és felhívják rá a figyelmét. Egy tető javítása sokkal többe kerül mintha az elején egy drágább, megfelelő minőségű anyagot vásároltunk volna. Nagyon fontos a minőségi alapanyag! Mi segítünk, hogy olyan anyagokat válasszon ami a maximálisan megfelel az elvárásainak.

ÁcsmunkákÁcsmunkák megkezdése előtt mi gondosan felmérjük az igényeit, és amennyiben kéri mindentől függetlenül szaktanácsadásban részesítjük. Számunkra fontos, hogy a kezeink közül kiadott munka teljes mértékben megfeleljen az Ön elvárásainak. Legyen szó a szerkezet felépítéséről, vagy a felhasznált anyagokról. Hosszú, többéves szakmai múltunkból adódóan megvannak a megfelelő kapcsolataink, hogy jó áron minőségi anyagokat tudjunk beszerezni. Szívesen segítünk a helyes, reális választásban, hogy elégedett legyen.

Amennyiben ácsmunka, ácsszerkezetről van szó bennünk nem fog csalódni. Hozzáértően, lelkesen, és megbízhatóan végezzük munkánkat. Nem mellesleg áraink is kedvezőek. Keressen minket bizalommal!